Pages

Friday, March 16, 2012

Dear Readers--

"-- I SHOULD HAVE CALLED THIS POST 'MORNING MADNESS.'

 SO I DECIDED TO WRITE TODAY'S POST DOWN ON A PIECE OF PAPER . LATER WHEN THE POWER COMES BACK ON, I CAN REALLY POST THIS.

 I WOKE UP TO A THUNDERSTORM THIS MORNING. IT WAS SOMEWHAT ENJOYABLE. I GUESS BECAUSE WE HAVEN'T HAD A GOOD STORM IN AGES. BEING WINTER AND ALL. THE FIRST THING THAT THREW ITSELF INTO MY BRAIN WAS "THE THUNDER ROLLS," BY GARTH BROOKS. 

 THE NEXT SONG WOULD HAVE TO BE "SET FIRE TO THE RAIN," BY ADELE. THE SKY SERIOUSLY LOOKED LIKE IT WAS ON FIRE. SO WEIRD.

 THE LIGHTNING WAS INCREDIBLE THOUGH. MY NEW LIFE DREAM/GOAL IS TO TAKE A PERFECT PICTURE OF A LIGHTNING STRIKE. I DID HOWEVER GET A PRETTY GOOD CANDLE PICTURE:

 ALL THAT WAS REALLY WORTH WORRYING ABOUT WAS AVALON. I EXPLAINED TO THE FISH THAT ALL I COULD DO WAS FEED HIM. THIS WAS HIS FIRST BLACKOUT. HE DID EXCEPTIONALLY WELL IN THE DARK.

 AS I FINISH UP THIS NOTE, THE SKY DULLS DOWN TO A DARK GRAY. SORRY SUN. TODAY IS NOT YOUR DAY.

 NOW I AM GOING TO FINISH MY CUP OF CEREAL IN THE DARK. IT CONTINUES TO RAIN. COULD BE WORSE. IT COULD BE SNOWING. I BETTER HURRY BECAUSE THE CANDLE IS BURNING.

   "HAVE I MADE A RHYME?" ~MAD HATTER.

UNTIL NEXT TIME. 
   ~SOMETIME AROUND 8:08 AM."

  That was this morning. After I finished writing all this down, the power came back on. Totally ruined a perfect dramatic blog post... \:O 
  Anyway, the sun came out and all in all it was a really good day. My glasses got here and I will post pics later.  And McDONALD's Shamrock shakes are really yummy. hehe.

 Your friendly neighborhood blogger, 
~Natsu :O


(so i had to post this the next morning...this was actually for yesterday.)

No comments:

Post a Comment